13 Temmuz 2016 Çarşamba

Kaş Camping

  Yaşasın yine yaz geldi:) Bazen kışları ölüyor her yaz yine diriliyorum gibi hissediyorum. Kışlar hep uzun yazlar kısacık değil mi? Hep yaz olan yerlere gidebilsek keşke... Bu sene Kaş bir başka güzeldi. Öyleki bırakıp gitmek istemedik ve planladığımızdan çok daha uzun kaldık. Kaş Camping bizim evimiz oldu yine. Bu sene kamp alanını genişletmişler, ayrıca alanları çadır ve karavan için ayrı ayrı numaralandırmışlar. Çok güzel olmuş aslında hem denizi gören daha çok yer oluşmuş hem de eskisi gibi çok dipdibe değiliz sanki.

 Çadırımızdan manzaramız tam olarak şöyleydi, 




  Bu sene lime olduğunu düşündüğüm limonlardan çayımıza ekledik, emaye kap, tencere ve tabaklarımız Refika'nın Mutfağından. Çok güzellerdi ve müthiş iş gördüler.  



 Kamp mutfağı için önceden bir liste yapmıştım ama asla uyamadık. Her sabah omlet yaptık:) Cuma günleri Kaş'ta pazar kuruluyor. Antik tiyatronun üst sokağında, kamp alanına çok yakın olmadığını acı bir tecrübe ile öğrenmiş bulundum. Bu pazar yerinde birçok şey bulabilirsiniz. Yaz türlüsü, taze fasulye, sebze ve köy yumurtalarını buradan alıp camping'in buzdolabında saklayabildik. Her akşam elektrikli ocağımızda azıcık aşımız kaygısız başımız yemekler pişti.  

 Bize de manzaranın, buz gibi denizin, pırıl pırıl suyun ve komşu çadırlardan gelen smooth jazz 'ın tadı kaldı. Şimdiden özledim bile...



2 yorum:

  1. Aradığım çoğu şeyi sizin blogunuzda buldum😊bu yaz manavgat tan başlayan Akdeniz gezisi yapmayı planlıyorduk eşimle beraber çok yardımcı oldunuz sizin guzargahin benzerini yapacağız😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim, en az bizim kadar keyif alırsınız umarım:)

      Sil