13 Temmuz 2016 Çarşamba

Datça Aktur Camping

Bu senenin keşfi Datça Aktur Camping. Gerçekten cennet gibi bir yermiş, Can Yücel'i şimdi daha iyi anlıyorum. '' Beni kuzum,  Datça'ya gömün '' demiş kendisi. Ne haklıymış.

 Datça Aktur Camping Datça yolunun tam ortasında sanırım, diğer kamp alanlarına göre daha pahalı. Elektirik için, Çadır için, Buzdolabı ve kişi sayısına göre ayrı ayrı para ödeniyor. 2016 yılında Çadır işgal bedeli 25 TL , kişi başı 25 TL ödedik. Elektrik Kw/h başına ödeniyor. Her alanda kendinize ait çeşme ve priz bulunuyor. Yemek pişirmek için lavabo ve ocak bulunan ayrı ayrı birçok ünite var. Buzdolapları hemen yanında. Ütü ve çamaşır makinelerinin bulunduğu ortak bir yer daha var. Tuvalet ve duşlar pırıl pırıl, tertemiz. Güvenlik 24 saat. 2 farklı koyu bulunuyor. Biri dalgalı deniz, diğeri çarşaf gibi. Mavi bayraklı üstelik. Hem kamp alanı var hem tatil siteleri. Restaurant'ta kamp yapanlar için 3 kap yemek 10 tl. İçinde Migros var. 





Deniz pırıl pırıl ama biraz soğuk. Sahil kenarında çimlerde uzanıp kitap okuyanlar, plaj voleybolu oynayanlar, bahçelerini sulayanlar, iskelede güneşlenenler, bisikletle dolaşanlar, sörf yapanlar, tekneyle balığa çıkanlar, banklarda saatlerce sohbet edenler, çocuklarına meyve soyan anneler, uçan şemsiyelerin ardından koşturanlar, devriye gezen güvenlikler, rahatlıkla siznle iletişime geçen camper'lar ve hep aç olan balıklar gördüm. Kısacası burada hayat çok güzel, insanlar da öyle. Bir dahakine daha uzun geleceğim.  Bence sizde alın çadırı gelin, yok çadır olmaz derseniz günlük, haftalık, aylık apartlar var, öyle gelin. Ama kesin gelin:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder